Vihersisustaminen luo toimistoon viihtyisän työympäristön

Lähes jokaisella on kasveja kotonaan, parvekkeella tai puutarhassa. Kasvit kutsuvat luokseen ja luovat viihtyisyyttä.

Mitä vihersisustaminen sinusta on? Meille vihersisustus on enemmän kuin vain vihreitä kasveja. Toimistotilojen vihersisustuksella luomme täydellisiä aistit avaavia ympäristöjä. Tyylikkäät ruukut hienoine viher- tai silkkikasveineen antavat toimistolle tyylipuhtaan ilmeen.

Yhdestä ruukkukasvista kokonaisiin kasviasetelmiin; Eurofloran vihersisustus uudistaa yrityksenne täydellisesti. Tuomme eloa varjoisiin kulmauksiin, väriä tyhjille seinille ja houkuttelevia kasviryhmiä työpisteisiin.

Eurofloralla on 35 vuoden kokemus vihersisustusalalta, joten tiedämme yrityksillä olevan erilaisia vihersisustustarpeita. Käymme aina maksutta paikan päällä ennen kuin jätämme vihersisustusehdotuksen. Osaavat vihersisustajamme tietävät, mitkä kasvit viihtyvät missäkin ja sopivat minnekin. Kasvit voi joko leasata tai ostaa, huollon ja hoidon kera tai ilman.

Kasvien soluhengitys tekee niistä erinomaisia sisäilman hapettajia ja ne toimivat myös luonnollisina ilmankostuttajina, koska ne haihduttavat suurimman osan juomastaan vedestä. Kasvien on myös tieteellisesti todistettu voivan vähentää kuivan ilman ongelmia, staattista sähköä ja puhdistaa ilmaa haitallisista aineista.

Katso sisustuskuvia tästä.