Elävöitä toimistoa viherkasveilla

Viherkasvi tarvitsee ympärilleen tilaa. Säännöllinen kastelu ja lannoitus saavat kasvin kukoistamaan, riittävä valo ja optimaalinen lämpötila puolestaan edesauttavat tasaista kasvua. Yksittäiset viherkasvit tuovat toimitiloihin hallitun ja lempeän luonnollisen vivahteen. Elävät kasvit sitovat hiilidioksidia ja tuottavat happea parantaen näin työtilojen ilmanlaatua. Sisätiloissa yksittäiset viherkasvit voidaan sijoittaa joko ruukkuihin tai erillisiin altaisiin. Ruukut voidaan sijoittaa joko lattialle tai tasojen päälle. Isot ja tilaa hallitsevat vehreät puut voivat toimia katseenvangitsijoina ja tehdä korkeistakin tiloista akustiikaltaan pehmeämpiä. 

Autamme sopivien viherkasvien valinnassa

Autamme asiakkaitamme valitsemaan yrityksen ympäristöön parhaiten soveltuvimmat kasvilajit. Kun viherkasvilla on sille sopivin ympäristö, se kasvaa hyvin, säilyttää värinsä ja tuottaa ympäristöönsä happirikasta ja kosteaa ilmaa.  Säännöllinen kastelu, lannoittaminen ja kasvien siistiminen pitää kasvin ryhdissään vuodenajasta riippumatta. Mikäli yrityksessänne ei ole aikaa ja resursseja viherkasvien hoitoon, suosittelemme Eurofloran näppärää vihersopimusta.

Kasvimme ovat aina huippulaatuisia

Valitsemme kaikki viherkasvimme tarkasti. Pidämme huolen siitä, että kasvin juuret ovat vahvat ja runko tukeva. Hyvin juurtuneella kasvilla on mahdollisuus kasvaa reheväksi ja vehreäksi. Viherkasvit voidaan istuttaa joko multaan tai hydrosoraan. Hydrosora on allergiaystävällinen vaihtoehto ja sen käyttö on yleistä. Kätevät altakasteluruukut puolestaan pitävät kosteustasapainon yllä. Vihersisustuksessa ruukkujen koolla, värillä ja mallilla on suuri vaikutus tilan ilmeeseen. Design-ruukku toimii myös näyttävänä sisustuselementtinä. Asiantuntijamme osaavat ehdottaa erilaisia, eri tiloihin sopivia vaihtoehtoja.

Voit ostaa laadukkaat viherkasvit helposti verkkokaupastamme. Muista myös tutustua näppärään vihersopimukseemme täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  

Lue lisää viherkasveista, viherseinistä ja vihersopimuksesta