Vihersopimus

Eurofloran kattava vihersopimus

Teemme kasvien hoitosopimuksia Vaasan ja sen ympäristökuntien alueella - Pietarsaari, Kokkola, Seinäjoki.  Eurofloran vihersopimus sisältää vihersisustuksen suunnittelun, kasvien toimittamisen paikan päälle sekä viherkasvien säännöllisen kastelun, lannoituksen ja hoidon. Vihersopimuksen etuna ovat huolettomuus sekä aina vihreät, hyvinvoivat ja näyttävät kasvit. Suunnittelemme vihersisustuksen niin, että se on käyttötarpeeseen soveltuva ja helposti hoidettava. Oikeanlaisilla kasvivalinnoilla varmistamme alusta lähtien sen, että kasvit kasvavat, viihtyvät ympäristössään ja säilyttävät vehreytensä.

Vihersopimuksella takaat kasviesi hyvinvoinnin

Viherkasvit vaativat säännöllistä hoitoa eikä niiden huoltamiseen riitä pelkkä kastelu. Elinvoimaisuutensa säilyttääkseen ne tarvitsevat myös säännöllistä, oikea-aikaista ja oikeanlaista lannoitusta. Lisäksi jotkut kasvit vaativat hoitoa leikkausten tai karsimisen muodossa. Mikäli syystä tai toisesta kasvi ei voi hyvin, tuomme uuden tilalle.

Valitsemme ammattitaidolla juuri teidän tiloihinne ja olosuhteisiin sopivat kasvit. Kokemuksellamme osaamme ja uskallamme ehdottaa vaihtoehtoja, jotka voivat muuttaa tilojen ilmettä pienilläkin lisäyksillä.

Raikas ja vihreä sisustus on vain puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!