Vihersisustamista asiakkaiden ehdoilla

Vihersisustus suunnitellaan tilan ja käyttäjien mukaan. Useinmiten käytämme ainoastaan eläviä viherkasveja, joskus käyttötarve edellyttää silkkikasvien käyttöä. Näyttäviä kokonaisuuksia voidaan muodostaa myös silkkikasvien ja viherkasvien yhdistelmistä.

0524ab21 3440 47d4 9112 85c2f7af460e

Sisätiloihin sijoitetut huonekasvit voivat toimia tilanjakajina, näköesteinä ja akustiikan parantajina. Hyvin toteutettu vihersisustus rauhoittaa tilan ja parantaa käytettävyyttä. Kasvit voidaan sijoittaa lattialle tai huonekalujen päälle tilan väreihin ja ilmeeseen sopiviin ruukkuihin. Kasveja voidaan kiinnittää myös huoneiden, käytävien aulojen tai salien seinille, tai jopa kattoihin. Tilanjakamiseen sopivat seinäkkeet parantavat akustiikkaa ja ovat kätevästi siirreltävissä tarpeen mukaan.

 

Vihersisustamista voi tehdä monella tavalla. Joillekin vihersisustus tarkoittaa suurien yksittäisten huonekasvien käyttöä, toisille se on kokonaisilmeen tarkkaa suunnittelua. Suunnittelemme kokonaisratkaisuja asiakkaillemme, mutta voimme myös toteuttaa asiakkaidemme omia, valmiita suunnitelmia. Neuvomme ja ohjaamme oikeisiin valintoihin, koska haluamme luoda kestäviä, käytännöllisiä ja pitkään iloa tuottavia ratkaisuja. Asiantuntijamme osaavat ehdottaa sopivimmat ja hinnaltaan järkevät ratkaisut. Eurofloran ammattitaidolla tehtävä vihersisustus parantaa toimistosi ilmanlaatua ja lisää tiloissa liikkuvien ihmisten päivittäistä viihtyvyyttä.

Lue lisää myös näyttävistä viherseinistämme sekä kattavasta vihersopimuksestamme.