Sammalesta ja jäkälästä on moneksi

Sammalet ja jäkälät ovat suomalaisille tuttuja luonnon kasveja, jotka tuovat mieleen metsän ja suomalaisen luonnon. Tästä syystä sammal- ja jäkälätuotteet herättävät lähtökohtaisesti positiivisia tunteita ja ne tuovat tilaan luonnollisen tunnelman. Sammalesta ja jäkälästä on mahdollista luoda eri kokoisia ja värisiä muodostelmia tai kuvioita. Käyttämällä eri muotoisia kehyksiä ja täyttämällä ne sammalella tai jäkälällä, voidaan tehdä jännittäviä tauluja, logoja tai jopa taidetta. Kaikki sammal- ja jäkälätuotteet kerätään käsin metsästä huomioimalla kestävä kasvu ja ympäröivä luonto. Lisäksi tuotteet valmistetaan käsityönä. 

9S7A6441

Helpot sammal- ja jäkälätaulut

Sammal- ja jäkälätaulut tai -elementit voidaan kiinnittää mille tahansa pinnoille. Värjäämme sammal- ja jäkälätuotteitamme luonnollisin menetelmin asiakkaan toiveiden mukaan. Sammal- ja jäkälätuotteiden etuina on helppohoitoisuus sekä monipuolinen muunneltavuus. Tuotteet sopivat myös allergisille. Ne eivät vaadi hoitoa, kastelua tai valaistusta. Ominaisuuksiensa ansioista nämä vihertuotteet sopivat myös pimeisiin tai vain satunnaisesti valaistuihin tiloihin.

Sammalen ja jäkälän kuohkea rakenne edesauttaa äänien vaimentamista ja niistä tehdyt sisutuselementit parantavat tilan akustisia ominaisuuksia. Niiden muoto säilyy aina samana. Huomion arvoista on, että sammal voi kuivua, jos ilmankosteus on alle 35 %, mutta palautuu ennalleen ilmankosteuden noustessa yli 35 %:n.Toimitamme kaikki sammal- ja jäkälätuotteet koko Suomen alueelle. Kysy myös lisää ideoita yksilöllisten sammal- ja jäkälätuotteiden toteuttamiseen.

9S7A6425