Mossor och lavar: transformera din miljö med naturlig skönhet

Mossor och lavar är inte bara växter; de är levande konstverk som skapar en stark koppling till Finlands rika naturarv. Dessa små organismer framkallar en sinnesbild av skogar och naturliga landskap, och de har en unik förmåga att väcka positiva känslor och skapa en naturnära atmosfär i alla utrymmen.


Hos oss omvandlas mossor och lavar till konstfulla helheter som passar alla former och storlekar. Genom att använda formgivna ramar fyllda med mossa eller lav kan vi skapa fascinerande konstverk, tavelarrangemang eller till och med anpassade logotyper. Varje mossa och lav som används är handplockad med omsorg för naturen och för att främja hållbar utveckling. Detta är inte bara produkter; det är konstverk skapade för hand med kärlek till naturen.


Mossa- och lavtavlor eller -element kan fästas på alla ytor och skräddarsys efter dina önskemål. Vi använder naturliga färgmetoder för att matcha mossan och laven med din vision. Fördelarna med mossor och lavar är otaliga: de är lättskötta, mångsidiga och allergivänliga. Dessa naturliga konstverk kräver ingen omvårdnad, ingen vattning och inget extra ljus. De passar lika bra i mörka utrymmen som i spontant upplysta områden och ger en subtil skönhet som varar över tid.


Den porösa strukturen i mossor och lavar skapar inte endast en visuell fröjd utan bidrar också till akustisk dämpning. Inredningselement gjorda av mossa eller lav förbättrar akustiken i rummet och behåller sin form och mjukhet. Mossa och lav kan torka vid låg luftfuktighet, men de återgår till sin mjuka form när fukten återkommer, vilket gör dem flexibla och tåliga.


Våra produkter är certifierade enligt ISO 14000 (giftfria och allergivänliga) och ISO 11952-2 (brandsäkra) standarder. 


Vi levererar moss- och lavprodukter till hela Finlands område och är glada att hjälpa dig med unika och kreativa idéer. Låt oss tillsammans förvandla ditt utrymme till en naturlig oas av skönhet och harmoni.

Kontakta oss och låt naturen bli en del av din inredning och din vardag. Välkommen till en värld av naturlig skönhet och inspiration!

IMG 6182